Diagrammen Superloft Noord_Stap 1
Diagrammen Superloft Noord_Stap 2
Diagrammen Superloft Noord_Stap 3
Diagrammen Superloft Noord_Stap 5
Diagrammen Superloft Noord_Stap 6
Diagrammen Superloft Noord_Stap 7
Diagrammen Superloft Noord_Stap 8
Superloft
superloft
previous arrow
next arrow

Superb-loft

Opdrachtgever

Particulier

Oppervlakte

120 m² BVO

Locatie

Amsterdam

Programma

Wonen

Status

Opgeleverd

Projecttype

Interieur

Jaartal

2018

Opdracht

Uit opdracht

Deze casco loft gebouwd in een CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap) hebben wij voorzien van een op maat gemaakt interieur. De ruimtelijke opzet is verdeeld over twee woonlagen. Op de eerste woonlaag zijn de kinderslaapkamers en een badkamer gesitueerd en de ruime living met houthaard. De verdieping bevat de leefkeuken en een doos waarin de masterbedroom en badkamer zijn gesitueerd. De keuken is verbonden met een ruim dakterras met panoramisch zicht op de stad.

“Het ruimtelijke loft zit vol met fantastische doorzichten en spannende plekken.”

De materialisering en het vaste meubilair van de loft bestaat uit berken multiplex en is behandeld met een schildlak waardoor de oorspronkelijk kleur van het berken behouden blijft. Dit materiaal is door het gehele interieur gebruikt en gecombineerd met een aantal meubels die in een donkere lak zijn uitgevoerd.

De badkamer hebben we voorzien van marmeren accenten. Het werkblad van het wastafel meubel voorzien van Calacatta marmer.

Credits

Team:
Jos Hoope, Roy Plevier, Kees Hoope, Sharon van Deventer, Melanie Ligthart, Bregje Hoogenbosch, Melissa Hendrikse, Daan Geldhof.

Tags:
Interieur, superloft, CPO, Collectief particulier opdrachtgeverschap, wonen, <500 m², Amsterdam, Nederland