Vogelvlucht koloniehuis
extensions
westgevel
Zuidgevel
Noordgevel
Koloniehuis
Vogelvlucht koloniehuis
Concept_schema_zwarte_aanbouwen
westgevel
previous arrow
next arrow

Koloniehuis

Opdrachtgever

Particulier

Oppervlakte

400 m² BVO

Locatie

Bergen aan Zee

Programma

Woningbouw (5 stks)

Status

Uitvoering

Projecttype

Renovatie / restauratie

JAAR

2022 – nu

OPGAVE

SO tot DO+

Het historische Koloniehuis, ontworpen door architecten P. Vorsink en Wormser in 1912 en gelegen in het prachtige Bergen aan Zee, ondergaat momenteel een restauratie- en uitbreidingsproject. Onze visie is om de erfenis te behouden en het pand toekomstbestendig te maken.

Het Koloniehuis zal zorgvuldig worden gerestaureerd, met behoud van alle originele details. Tegelijkertijd krijgt zowel het Koloniehuis als het Speelhuis een eigentijdse uitbreiding in een rustgevende beige kleur, passend bij de omgeving.

De uitbreiding van het Koloniehuis omvat een marmeren paviljoen voor tijdloze elegantie, terwijl het Speelhuis wordt verfraaid met moderne stenen bekleding.

Dit project gaat echter verder dan uiterlijke kenmerken; het staat voor duurzaamheid en toekomstbestendig ontwerp. Van milieuvriendelijke materialen tot energiezuinige systemen, we streven ernaar onze ecologische impact te verminderen. In de duinen van Bergen aan Zee is dit project een eerbetoon aan het verleden en een symbool van verantwoorde architectuur, waar erfgoedbehoud en duurzaam leven hand in hand gaan.

Credits

Team:

Roy Plevier, Jos Hoope.

Tags:

Renovatie, restauratie, woningbouw, landschap, 400 m², Bergen aan Zee, Nederland

Related projects

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.